FAST-fix

Over de EV-Repair garage

Vanuit een langlopende carrière in de automotive brance zijn we in 2015 gestart als garagebedrijf voor alle bekende merken auto´s. De activiteiten bestonden uit onderhoud, reparaties en schadeherstel. Nadat de Tesla model S op de markt kwam kregen wij de vraag vanuit MisterGreen of wij het onderhoud aan de Tesla´s wilde gaan uitvoeren. Ondanks dat de Tesla´s weinig onderhoud nodig zouden hebben bleken o.a. remmen, banden en ophanging de zelfde slijtage te vertonen als andere en niet elektrische auto´s

Model S - 2015
Logo Vereniging ROB net

EV-Repair (Voorheen Autoservice Velserbroek) is aangesloten bij de vereniging R.O.B.
Via het R.O.B. systeem communiceren leasemaatschappij en leverancier over aanvragen m.b.t. Reparatie, Onderhoud en Banden (R.O.B) én het eventueel daaraan gerelateerde vervangende vervoer. R.O.B.-Net ondersteunt de administratieve afwikkeling van de aanvragen en onderlinge transacties.

Dit maakt het voor EV-REPAIR uitermate eenvoudig om de vele leasemaatschappijen van dienst te kunnen zijn in het onderhoud van alle lopende contracten.

Garantie op reparatie en onderhoud

Heeft uw Tesla een reparatie nodig of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Bel en maak een afspraak en breng hem naar EV-Repair, wij zijn een BOVAG-Garage. Dat levert naast de normale garantie nog meer voordelen op.

  • U heeft recht op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie.
    Wij geven bijvoorbeeld op de draagarmen 2 jaar garantie!
  • Wij maken gebruik van een passend vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Dit betekent niet dat u altijd recht hebt op een gratis vervangende auto. Het kan ook betekenen dat u tegen gereduceerd tarief een huurauto mee krijgt.
  • Het onderhoud wordt altijd volgens de volledige fabrieksspecificaties uitgevoerd door onze professionele technici.
Bovag Logo

Klanten Services

Ma - Vr: 09.00 – 17.00 uur

Op deze website

Snel naar

Erkende Garage

Logo EV-Repair 2024 wit

High-Tech Service Center voor alle Tesla en andere elektrische auto's.

EV-Repair is de nieuwe naam van Autoservice Velserbroek

FAST-fix

Onderhoud wagenpark

EV-Repair is uw partner het verzorgen het onderhoud, ruitschadeherstel, reparatie en APK-keuringen voor uw wagenpark en berijders.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op