FAST-fix
officieel aangesloten bij LeaseProf

Officieel aangesloten bij LeaseProf

EV-REPAIR heeft deze week de officiële papieren ondertekend waarmee wij officieel zijn aangesloten bij LeaseProf: Het landelijke netwerk van autobedrijven voor de zakelijke mobiliteit.

Wat is LeaseProf? LeaseProf is een samenwerkingsverband van verschillende onafhankelijke autobedrijven die gespecialiseerd zijn in onderhoud en reparatie van leaseauto's. Met meer dan 250 aangesloten garages door heel Nederland, biedt LeaseProf landelijke dekking en service. EV-Repair Velserbroek is de eerste aangesloten garage die uitsluitend elektrische auto’s repareert en onderhoud.

De voordelen van LeaseProf:

  • Deskundig en gecertificeerd: Alle LeaseProf garages zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de juiste kennis en kunde om uw leaseauto vakkundig te onderhouden en te repareren. Rechtstreekse afhandeling met uw leasemaatschappij: Wij factureren rechtstreeks naar uw leasemaatschappij, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
  • Landelijke dekking: Met meer dan 250 aangesloten garages door heel Nederland, is er altijd een LeaseProf garage bij u in de buurt. Flexibele service: LeaseProf garages zijn flexibel en passen zich graag aan uw wensen aan. U kunt over het algemeen een afspraak maken op een moment dat het u schikt.
  • Mobiliteitsgarantie: LeaseProf biedt een mobiliteitsgarantie. Mocht uw leaseauto onverwachts defect raken, dan zorgt LeaseProf voor vervangend vervoer. U kunt ons vinden op de website van LeaseProf

U kunt ons ook vinden op de website van LeaseProf via de zoekfunctie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw leasemaatschappij om te informeren of zij samenwerken met LeaseProf.

Let op dat uw garage is aangesloten bij LeaseProf. U kunt uw leaseauto ook naar een niet aangesloten garage brengen. Houd er dan wel rekening mee dat u in dat geval wellicht zelf de kosten moet voorschieten en dat uw leasemaatschappij de reparatie niet altijd vergoedt.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of contact pagina. Natuurlijk bent u van harte welkom om een reparatie afspraak in te plannen via onze online planner.

Klanten Services

Ma - Vr: 09.00 – 17.00 uur

Op deze website

Snel naar

Erkende Garage

Logo EV-Repair 2024 wit

High-Tech Service Center voor alle Tesla en andere elektrische auto's.

EV-Repair is de nieuwe naam van Autoservice Velserbroek

FAST-fix

Onderhoud wagenpark

EV-Repair is uw partner het verzorgen het onderhoud, ruitschadeherstel, reparatie en APK-keuringen voor uw wagenpark en berijders.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op