FAST-fix

Nieuwe machines Corghi & Explora

Met gepaste trots melden we graag dat wij een nieuwe bandenwisselaar en een nieuw balanceerapparaat in gebruik hebben genomen.
De bandenwisselaar is wat ons betreft de Rolls Royce onder de banden wisselaars de Corghi Artiglio Master 28. Deze machine heeft vele mogelijkheden en voldoet helemaal aan de hedendaagse eisen. Het werkt bijna als vanzelf en de monteur heeft minder tilwerk wat weer scheelt in de slijtage van de rug.

Bandenwisselaars en balanceer machines zijn beide onmisbare apparaten in onze garage.

  • Bandenwisselaar: Deze machine helpt bij het snel en eenvoudig demonteren en monteren van banden op velgen. Dit is handig wanneer u nieuwe banden laat plaatsen, of wanneer u de zomer- of winterbanden laat wisselen.

  • Balanceermachine: Na het monteren van nieuwe banden, of überhaupt bij wisselende banden, is het belangrijk om de wielen te balanceren. Een balanceermachine detecteert onevenwichtigheden in de band-velgcombinatie. Deze onevenwichtigheden kunnen tijdens het rijden trillingen veroorzaken, wat slecht is voor comfort, brandstofverbruik en levensduur van banden en de ophanging. De machine helpt vervolgens bij het plaatsen van balanceergewichten om zo de wielen perfect in balans te brengen.

Onze nieuwe balanceermachine, de Explora ER80 balanceermachine met touchscreen is een van de modernste uitvoering die ook in de formule 1 wordt gebruikt. Daarnaast hebben wij er een handige velgen lift bij die de banden voor onze monteur op de machine tilt. 
Wij zijn dus helemaal klaar voor de komende zomer bandenwissel. Plan snel een afspraak in onze online planner.

Nieuwe machines Corghi & Explora

De CEMB ER30 Balanceermachine

De Corghi Master 28

Nieuwe machines Corghi & ExploraOverzichtsafbeelding

Nieuwe machines Corghi & Explora \garage Velserbroek

Klanten Services

Ma - Vr: 09.00 – 17.00 uur

Op deze website

Snel naar

Erkende Garage

Logo EV-Repair 2024 wit

High-Tech Service Center voor alle Tesla en andere elektrische auto's.

EV-Repair is de nieuwe naam van Autoservice Velserbroek

FAST-fix

Onderhoud wagenpark

EV-Repair is uw partner het verzorgen het onderhoud, ruitschadeherstel, reparatie en APK-keuringen voor uw wagenpark en berijders.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op